Seria noastra de articole despre 7 curiozitati auto continua cu nimeni altul decat Bugatti. Ce nume si ce prezenta. Cine nu stie nimic despre Bugatti ar trebui sa ia un pix si un caietel si sa-si noteze urmatoarele lucruri pe care le voi spune eu aici… dar stati putin… vorbim despre masini si pasionatii auto, asa ca nu veti avea nevoie de aceste doua instrumente caci informatiile se vor imprima rapid in sufletul vostru.

Daca ar fi sa vorbim despre gigantul Bugatti, ar trebui sa incepem cu inceputul, adica cu momentul in care uzina producatoare de masini ia nastere. Asta se intampla in anul 1909. Ettore Bugatti este cel care a pus bazele primei uzinei de automobile Bugatti, deci ar trebui cumva sa-i multumim pentru masinile frumoase pe care le admiram de fiecare data in imagini sau la saloanele auto.

Uzina Bugatti s-a remarcat de la inceput ca fiind producatoare de automobile de inalta performanta, in gama sa de modele aflandu-se inca de le primul automobil cai putere si forta cat cuprinde.

Citeste continuarea pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri