BMW ne-a surprins la Salonul Auto de la Geneva 2018 si o va face din nou odata ce ne anunta ca vine in intampinarea clientilor cu o noua generatie de Seria 3. Oficialii spun ca Seria 3 de generatie noua o sa apara de-a lungul anului 2018, iar din punct de vedere estetic va primi cateva elemente noi.

Design-ul noii generatii BMW Seria 3 (G20) inseamna o grila frontala modificata, restilizare la nivelul blocurilor optice si spoilere fata si spate de dimensiuni ceva mai mari.

Cea mai importanta din constructia noii generatii BMW Seria 3 este platforma ce sta la baza intregului automobil: CLAR (Cluster Architecture). Noua arhitectura a masinii le da voie constructorilor sa foloseasca materiale ceva mai usoare in constructie astfel incat sa duca noul Seria 3 la o greutate cu 80 de kilograme mai usoara decat versiunea pe care multi dintre voi o conduc deja.

Citeste continuarea pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri