BMW Seria 3, pe linia de asamblare: noua generatie de sedan a constructorului german apare intr-un clip oficial

Constructorul german de automobile BMW a publicat un nou clip video cu noua generatie Seria 3, de aceasta data modelul fiind surprins pe linia de asambalre. Potrivit publicatiei Automarket, viitoarea Seria 3 va primi cel mai puternic propulsor pe benzina cu 4 cilindri din istoria companiei si va avea un coeficient aerodinamic de 0.23.

Astfel, pregatirile pentru lansarea noii generatii BMW Seria 3 au intrat in linie dreapta. BMW Seria 3 va fi cu 55 de kilograme mai usor, in timp ce rigiditatea a crescut. Totodata, nemtii spun ca sedanul va primi cel mai puternic motor cu 4 cilindri pe benzina din istoria companiei.

Transmisia automata cu 8 rapoarte a fost si ea modificata, iar in urma schimbarilor pregatite, consumul de carburant ar urma sa fie mai mic cu 5% comparativ cu actula versiune. Pentru a trece cu bine de noile teste WLTP, BMW a instalat si un filtru de particule.

In acelasi timp, noul Seria 3 va primi o suspensie revizuita, o garda la sol mai mica si un sistem de directie recalibrat. Reprezentantii BMW spun ca noua generatie Seria 3 va avea un coeficient aerodinamic de 0.23. In prezent, doar Mercedes-Benz Clasa A Sedan, Mercedes-Benz CLA si BMW Seria 5 reusesc sa aiba valori mai bune (0.22) comparativ cu sedanul de clasa medie.

Citeste si:
BMW Group utilizează realitatea augmentată în crearea prototipurilor
BMW Group utilizează...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului
Sursa foto: Jordan Tan / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri