In prezent sunt 19.700 de angajati in Romania, dupa ce anul trecut 1.500 de persoane s-au alaturat echipei pe diferite pozitii, atat in centrele de inginerie, cat si in unitatile de productie. Ei lucreaza la tendintele industriei auto: conducere autonoma, electrificare si conectivitate.

„Compania Continental este prezenta in Romania cu toate cele cinci divizii. O gama larga de masini sunt echipate cu echipamentele eletronice, anvelope si produse ContiTech, cum ar fi curelele de transmisie si tevile de ventilatie si aer conditionat, produse in Romania. Ne concentram pe cele mai relevante domenii tehnologice in sectorul automotive, inclusiv materialele din cauciuc pentru pneuri, electrificarea, conectivitatea si conducerea automata, respectiv autonoma. Peste 5.700 de ingineri si specialisti IT lucreaza in centrele noastre de cercetare si dezvoltare. Cu idei inovative, noi modalitati de a promova cooperarea in acest sector si o viziune pe termen lung in domeniul auto, compania Continental este pregatita pentru viitor“, a spus dr. Christian von Albrichsfeld, directorul general al Continental in Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Photo by Dylan Gillis on Unsplash