innogy si DKV intentioneaza sa infiinteze un joint-venture pentru a oferi solutii complete de servicii cu facturare transparenta pentru flotele de vehicule electrice in intreaga Europa.

„Anticipam o crestere semnificativa a mobilitatii electrice in urmatorii doi ani, in special in segmentul clientilor nostri business. Acest joint-venture ne permite sa oferim solutii complete de servicii cu facturare transparenta pentru flotele de vehicule electrice in intreaga Europa in viitorul apropiat. DKV este partenerul de afaceri optim pentru acest proiect. Acest serviciu va face solutia electrica sa fie mai convenabila si mai putin complicata, ceea ce ofera si clientului un sentiment de securitate," a declarat Markus Dehn, vicepresedinte pentru managementul produselor in domeniul mobilitatii electrice la innogy.

Serviciile oferite de fiecare companie sunt complementare. In ultimii ani innogy s-a dedicat dezvoltarii tehnologiei de incarcare de ultima ora. Compania ofera un portofoliu amplu de infrastructura si servicii de incarcare pentru operatorii de flote, clientii corporativi si din retail, precum si pentru sectorul public. Cu o retea de aproximativ 7.000 de statii de incarcare, innogy este unul dintre principalii operatori de infrastructuri de incarcare din Europa. Acesta utilizeaza o platforma informatica eficienta si masurabila pentru a asigura facturarea bazata pe consum pentru procesele de incarcare a vehiculelor electrice.

Retail jobs

Fiind unul dintre principalii furnizori de servicii de mobilitate din Europa, DKV Euro Service are zeci de ani de experienta in domeniul mobilitatii conventionale. Compania gestioneaza servicii de facturare pentru 170.000 de clienti, care acopera alimentarea, taxele rutiere si incarcarea EV, precum si o retea de 7.000 de statii publice de incarcare.

Viitorul joint-venture ofera beneficii atat clientilor din retail, cat si clientilor corporativi, precum si operatorilor de flote cu vehicule electrice sau flote de vehicule hibride. Angajatii vor putea sa-si reincarce vehiculele, indiferent de furnizorul de servicii, costurile fiind centralizate intr-o singura factura. Taxele de drum sau serviciile de spalare ale masinilor pot fi, de asemenea, facturate cu ajutorul acestui sistem.

innogy SE este o companie de energie de top din Germania, cu venituri de aproximativ 44 de miliarde de euro (2016), peste 40.000 de angajati si activitati in 16 tari din intreaga Europa. Cu cele trei segmente de afaceri Grid & Infrastructure, Retail si Renewables, innogy abordeaza cerintele unei lumi moderne, fara emisii de carbon, descentralizate si digitale. Activitatile sale se concentreaza pe cei 23 de milioane de clienti si pe oferirea de produse si servicii inovatoare si durabile care le permit acestora sa utilizeze mai eficient energia si sa-si imbunatateasca calitatea vietii. Principalele piete sunt Germania, Marea Britanie, Olanda si Belgia, precum si cateva tari din Europa Centrala si de Est, in special Republica Ceha, Ungaria si Polonia. In ceea ce priveste energia regenerabila, compania este activa si in alte regiuni, de ex. Spania, Italia si regiunea MENA (Orientul Mijlociu, Africa de Nord), cu o capacitate totala de 3,7 gigawati. Ca lider al inovarii in domenii orientate spre viitor, cum ar fi eMobility, suntem reprezentati in punctele cheie ale industriei tehnologice, cum ar fi Silicon Valley, Tel Aviv, Londra si Berlin.

Citeste si:
Compania croată Rimac a preluat controlul Bugatti
Compania croată Rimac a...

DKV Euro Service este unul din liderii pietei de servicii din domeniile logistica si transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 68.000 de puncte de acceptanta ale partenerilor multibrand, care ofera servicii de alimentare fara numerar, in baza cardului, la servicii de taxe de drum si recuperarea TVA, DKV ofera o gama de servicii pentru optimizarea costurilor si managementul flotei la nivel european. DKV este parte a grupului DKV MOBILITY SERVICES Group care opereaza cu o echipa formata din aproximativ 930 de persoane. In 2017, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obtinut o cifra de afaceri de 7,2 miliarde de euro, fiind prezenta in 42 de tari. In prezent, peste 3,1 milioane de carduri DKV si unitati de bord pentru taxe de drum sunt folosite de aproximativ 170.000 de clienti. In 2017, DKV CARD a fost numit pentru a 13-a oara cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare si servicii.

Citeste si:
Cea mai mare companie de management al navelor vrea escorte NATO în...
Șeful celei mai mari companii...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri