Vineri, 30 Martie, Leasing Automobile, cel mai mare showroom de auto rulate din Romania, a deschis si la Bucuresti, in B-dul Pipera numarul 1/VI. Cu acest showroom, al patrulea dupa cel de la Galati, Arad si CLUJ, dorim sa venim in intampinarea clientilor din sudul tarii cu serviciile premium pe care le oferim la achizitionarea unui autovehicul rulat prin Leasing Automobile.

Pe langa o gama diversificata de marci comercializate din care mentionam Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Volvo, Jaguar, Range Rover, echipa noastra vine in sprijinul clientului si cu o serie de servicii prin care doreste sa ridice standardele pietei de auto rulate, servicii cum ar fi : consultanta leasing/credit, livrare gratuita oriunde in tara.



Oferim de asemenea si garantie extinsa pana la 2 ani, asistenta rutiera gratuita 1 an, kilometri certificati, certificat de buna functionare cat si revizie gratuita la predarea automobilului achizitionat.

Cea mai mare schimbare pe care am impus-o pe piata de profil a fost ideea de showroom, un spatiu primitor si dotat la standardele pietei de automobile noi. In politica firmei abordam clientii cu respect, promptitudine si intotdeauna ne adaptam la cerintele acestuia.

Suntem intr-o continua expansiune si imbunatatire a serviciilor pe care le oferim, acestea facandu-se pe baza feedback-ului primit de la clienti cat si din urma cercetarilor pe care le efectuam periodic in domeniul pietei de auto rulate.

www.leasingautomobile.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri