MINI deschide, in perioada 28 aprilie – 7 mai, primul pop-up showroom al marcii in Capitala, in Parcul Herastrau, in zona de parcare Hard Rock Cafe.

Noile MINI Hatch si MINI Cabriolet vor fi disponibile in premiera la teste pentru clientii din Romania. Acestea vin cu o restilizare extinsa, care se distinge in special cu o noua interpretare a stopurilor cu modelul Union Jack, o echipare standard extinsa si echipamente optionale noi, asa cum sunt farurile LED cu tehnologie Matrix, sau o noua gama de transmisii.

Alaturi de noile modele, vizitatorii pot descoperi si o premiera mondiala absoluta: de acum inainte, clientii vor putea sa personalizeze, post-vanzare, mai multe elemente din modelele MINI folosind tehnologia de printare 3D. Astfel, pot fi create componente unice de personalizare si apoi comandate (inclusiv in Romania) prin intermediul unui site dedicat.

Este garantia ca un model care beneficiaza de astfel de componente este unul cu adevarat unic, in plus acestea sunt usor interschimbabile. Se pot comanda decoratiuni pentru semnalizarea laterala, decoratiuni pentru bord, praguri cu iluminare LED si proiectoare LED pentru usi. Noul serviciu MINI este o dovada a noului trend de personalizare care beneficiaza de flexibilitatea tehnologiilor moderne, asa cum este printarea 3D.

Pe baza unui proces de inscriere in cadrul evenimentului, vizitatorii se pot inscrie la un drive-test cu unul din cele noua modele prezente la locatie: MINI Cooper S Countryman ALL4, doua modele MINI Cooper S Hatch 3 usi, doua modele MINI Cooper S Hatch 5 usi si MINI Cooper S Cabriolet.

O alta noutate prezentata in cadrul noului pop-up showroom este sistemul MINI Connected, care a debutat in luna martie. Toate modelele MINI vor avea integrat un SIM 4G care permite o serie de servicii, precum apel de urgenta, prognoza meteo bazata de locatie, cautare prin Google Maps cu transferul de navigatie. Suplimentar, functia MINI Teleservices anunta automat service-ul pentru programarea de revizii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri