In acest an, Continental si-a extins gama de anvelope de vara si mai mult. Noul portofoliu include peste 210 articole noi. Au fost lansate dimensiuni noi pentru masinile sport, autoturismele de clasa medie si de lux, mini si subcompacte. Asadar, producatorul german de anvelope ofera acum cea mai larga gama de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri si vehicule comerciale usoare.

SportContact 6 – Un tip de anvelopa creat cu tehnologie avansata, primeste noi inovatii

Cu SportContact 6, Continental aduce o anvelopa super sport in gama dedicata performantei ridicate - o anvelopa care prezinta un avantaj substantial fata de versiunea anterioara, in special in ceea ce priveste manevrabilitatea, precizia directiei si rezistenta la viteze mari. Pentru a oferi cea mai buna performanta a anvelopei pe sosea, inginerii Continental au reformulat compozitia chimica a benzii de rulare, au reproiectat modelul benzii de rulare si au modernizat constructia anvelopei. Exista aproape 80 de dimensiuni disponibile pentru jante de 18 pana la 23 inch, cu latimi de la 225 la 335 mm si raport intre 45% si 25%. SportContact 6 este aprobata pentru viteza pana la 350 km/h.

PremiumContact 6 – Siguranta si manevrabilitate precisa pentru autoturismele de clasa medie si de lux

Cu PremiumContact 6, Continental completeaza cu succes diferentele dintre o anvelopa pentru berline, cu confort ridicat in timpul deplasarilor, si o anvelopa pentru modelele sport. Acest tip de anvelopa ofera intr-un singur produs asigurarea calitatii calatoriei, raspuns precis la schimbarea directiei, siguranta maxima si caracteristici ecologice. In acest scop, inginerii de dezvoltare au creat compusi noi, un nou design inspirat din modelul Continental SportContact 6 cu tehnologie avansata si un model al benzii de rulare care asigura o calatorie confortabila. Rezultatul este un produs care aduce inovatii in ce priveste manevrabilitatea, rezistenta la rulare, kilometrajul si calitatea calatoriei, cu pana la 15 % in comparatie cu modelul anterior.

PremiumContact 6 este produsa in aproximativ 120 de dimensiuni, pentru jante de la 16 la 22 de inch, potrivite pentru autoturisme si SUV-uri. Gama actuala acopera anvelope cu latimi intre 205 si 325 mm, cu un raport intre 65% si 30% si este autorizata pentru viteze intre 210 km/h si 300 km/h.

ContiEcoContact 5 – Economisire sigura a combustibilului pentru modele pana la clasa de lux inclusiv

Combinarea distantei scurte de franare, pe sosele umede si uscate, cu rezistenta mica la rulare a fost considerata cea mai mare provocare. Cu ContiEcoContact 5, Continental lanseaza un tip de anvelopa care combina cele doua atribute cu o facilitate evidenta. Pentru a obtine acest lucru, dezvoltatorii de anvelope au introdus modificari la toate aspectele anvelopei. Rezultatul, combinat cu o distanta mai scurta de franare pe sosele umede, este o reducere de 20% in rezistenta la rulare si cu 12% mai multi kilometri. ContiEcoContact 5 este produs pentru o mare varietate de masini cu jante intre 13 si 20 inch. Aceste anvelope vin cu latimi intre 165 si 245 mm si sunt autorizate pentru viteze de pana la 300 km/h.

Gama extinsa de specificatii ale producatorului, clasare in top la testele pentru anvelope

Avand in vedere ca aproximativ o treime din toate autoturismele noi construite in Europa sunt dotate din fabrica cu anvelope premium de la Continental, exista de asemenea o gama extinsa de anvelope de rezerva care au fost produse dupa specificatiile producatorului. Acestea pot fi comandate din reprezentantele auto, ca si de la distribuitorii de anvelope. Cu SportContact 6, PremiumContact 6 si ContiEcoContact 5, Continental are anvelopele potrivite pentru aproape toate nevoile. In testele efectuate de revistele de specialitate, aceste produse Continental au obtinut numeroase calificative „cel mai bun din cadrul testului” si au primit cele mai bune recomandari. In testele efectuate de asociatia germana de automobile ADAC si de revistele auto motor und sport si Auto Zeitung, de exemplu, anvelopele de la Continental Group au primit cele mai inalte calificative, in timp ce testul efectuat de revista 4WD AutoBild allrad, ContiSportContact 5 SUV a luat primul loc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri