Continental a lansat anvelopa de vară SportContact 7, îmbunătățită cu 8% la frânarea pe asfalt ud și cu 6% la frânarea pe asfalt uscat comparativ cu generația anterioară.

Anvelopa de vară Continental SportContact 7 va fi disponibilă în 42 de dimensiuni, cu diametre cuprinse între 19 și 23 de inch. Pneul va avea și versiuni speciale pentru SUV-uri.

Noua anvelopă Continental SportContact 7 va ajunge pe piață în toamna aceasta, mai întăi cu o serie de dimensiuni, iar din primăvara 2022 va fi disponibilă cu gama completă.

Noua anvelopă SportContact 7 este mai durabilă decât vechea generație, fiind cu 17% mai longevivă în general și cu 10% mai durabilă în condiții de circuit.

SportContact 7 prezintă trei noi detalii tehnice ale anvelopelor, cu designul său asimetric, adaptiv al benzii de rulare, care se adaptează la drumurile uscate și umede, asigurând manevrabilitate și caracteristici de control puternice, chiar și la viteze mari. Compusul din cauciuc BlackChili a fost adaptat la designul benzii de rulare pentru o aderență maximă.

În timp ce conduceți, amprenta anvelopei se termină în punctul cel mai ridicat de îndepărtare a apei din banda de rulare, pentru a oferi o aderență remarcabilă la frânare, accelerare și virare pe drumuri umede.

La viraje pe drumuri uscate, amprenta se deplasează către umărul exterior, care este conceput pentru a transmite cele mai mari forțe pentru o manevrare stabilă.

Sursa foto: Continental

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri