Wizz Air a anuntat o noua ruta de la Sibiu spre Tel Aviv, incepand cu data de 14 iulie, cu doua frecvente saptamanale, marti si sambata.

Tel Aviv este al doilea cel mai mare oras al Israelului, capitala culturala si comerciala a tarii. Orasul situat pe coasta Israelului va fi prima destinatie din afara Europei disponibila de la Aeroportul International Sibiu.

Pasagerii WIZZ care doresc sa descopere aceasta destinatie populara de vacanta isi pot rezerva deja biletele pe wizzair.com la un pret de pornire de 129 lei pentru un singur segment de zbor.

Wizz Air a transportat mai mult de jumatate de milion de pasageri de la inceputul operatiunilor pe Aeroportul International Sibiu, in 2014.

In iunie, operatiunile WIZZ se vor extinde in Sibiu prin adaugarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 flotei locale. In acelasi timp, compania va lansa 5 rute noi atat de asteptate de catre sibieni spre Copenhaga, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Basel, Frankfurt si va creste frecventele pe alte patru zboruri.

Valoarea totala a investitiei din Sibiu va creste acum la aproape 200 de milioane de dolari, iar echipa WIZZ locala va fi formata din mai mult de 70 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri