Business Lease are in plan interconectarea tipurilor de transport

Business Lease, companie de leasing operational cu sediul central in Olanda, isi propune ca incepand de anul acesta sa extinda termenul de mobilitate pentru a permite clientilor sai acces la utilizarea unor mijloace de transport variate: autoturism, tren, metrou, car sharing.

Semnalul acestei schimbari care tine cont de ritmul de viata al societatii modern vine din Olanda - tara in care leasingul operational este utilizat atat de companii, cat si de persoane fizice pentru orice fel de mijloc de transport, inclusiv pentru biciclete electrice. Pana in 2020 toate companiile membre ale grupului din Europa Centrala si de Est vor oferi clientilor leasing operational interconectat, cu accent pe protectia mediului si a resurselor naturale, precum si optimizari majore de costuri aferente trasportului.

„Din acest an, mobilitatea capata noi intelesuri care nu se concentreaza doar pe tipul de vehicul utilizat. Avem in vedere, spre exemplu, cardurile de mobilitate care sa permita clientilor folosirea mai multor modalitati de a calatori (autoturism, tren, avion, taxi, metrou etc.). Din exemplele altor tari, luam in calcul optimizarea flotelor auto prin car sharing sau inchirierea pe termen scurt, in functie de activitatile si proiectele clientilor. Business Lease este un expert in furnizarea de solutii complete de leasing operational si mobilitate si ne concentram pe oferirea celor mai bune solutii pentru clienti, bazate pe nevoile acestora”, a declarat Philip Aarsman, directorul general al Business Lease Romania.

In Romania, Business Lease lanseaza un nou produs de leasing operational dedicat segmentului de piata cu cea mai mare nevoie de a parcurge distante mai lungi in conditii de siguranta. Astfel, pentru dezvoltarea segmentului de vehicule comerciale (cu o crestere de peste 30% in 2017 in portofoliul Business Lease), compania ofera un pachet special de leasing operational full service, cu cel mai mare numar total de kilometri inclusi in contract – 400.000 de kilometri intr-un interval de 57 luni pentru vehiculele comerciale usoare (LCV).

Business Lease Romania, una dintre cele mai inovatoare companii de leasing operational full service, a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de 7 milioane de euro. Anul trecut s-au alaturat companiei peste 60 de clienti noi care au crescut portofoliul de leasing operational cu 20%. Domeniile din care provin acestia sunt: FMCG, industria farmaceutica, retail online, comert si transport.

Citeste si:
Business Lease Romania deschide la Cluj Napoca un centru regional
Business Lease Romania...

Photo by Josh Feiber on Unsplash

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri