Tarom aduce in flota doua aeronave unice pe piata din Romania

Doua aeronave tip Boeing 737-800 NG (Next Generation) vor intra in exploatarea Tarom, incepand cu luna iunie a acestui an.

Plata pentru cele doua aeronave tip Boieng 737-800 va incepe peste 24 de luni, timp in care Compania Tarom va putea utiliza la capacitate maxima potentialul de transport de pasageri pe rutele existente si alte rute noi. Aeronavele au fost achizitionate in leasing operational de la compania Boeing, pentru o perioada de 7 ani, in baza evaluarii ofertelor primite din piata cu respectarea regulamentului privind incheierea contractelor de achizitie/mixte de aeronave, aprobat prin decizia directorului general Tarom.

Aeronavele noi pot transporta pana la 160 de pasageri pe o distanta maxima de 2300 de mile nautice (4259.6 km).

Tarom este singura companie din Romania care cuprinde in flota aeronave tip Boeing 737-800 NG cu aceasta configuratie si utilare premium: 16 locuri la clasa business, scaune echipate cu prize USB, ecrane pentru entertainment montate in tetierele scaunelor si multe alte facilitati pentru confortul si placerea pasagerilor nostri.“Prin reinnoirea flotei, compania Tarom transmite un semnal vizibil, credibil si puternic in piata de profil. Suntem o companie serioasa, care isi construieste atent cresterea in transporturile aeriene”, a declarat directorul general Tarom, Werner-Wilhelm Wolff.

Citeste si:
TAROM are un nou director general
TAROM are un nou director...

Aeronavele nou intrate in flota vor purta numele iconice ale personalitatilor care au contribuit, de-a lungul istoriei, la Unirea romanilor: “Mihai Viteazul” si “Alexandru Ioan Cuza”.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri