Primele 18 BMW i8 Roadster First Edition, numerotate "1 of 18", au ajuns pe sosele. Roadster-ul plug-in hybrid a parcurs traseul spre Lacul Como, in Italia, pentru Concorso d'Eleganza, unde automobilele au fost expuse la Villa Erba.

BMW i8 Roadster First Edition este limitat la 200 de exemplare in lumea intreaga. O placuta exclusiva din interior, dispusa pe consola centrala pe partea conducatorului, identifica First Edition ca un obiect de colectie veritabil, fiind inscrise cuvintele "First Edition" si numerotarea editiei limitate "1 of 200".

Optiuni speciale de interior, precum aplicatii ceramice pentru butoanele de control al operarii, decoratiunile interioare din carbon uscat, sistemul de boxe Harman Kardon hi-fi si logo-ul BMW i8 proiectat in zona picioarelor si atunci cand usile se deschid, sunt disponibile pentru aceasta editie exclusivista.

"Am asteptat cu nerabdare acest moment de luni de zile - de fapt, de cand am vazut primele imagini ale acestui superb automobil. Sansa de a ne bucura de experienta de condus uimitoare a Coupe-ului intr-un Roadster este un vis devenit realitate pentru noi toti", a explicat Claus-Dieter Bachmann, presedintele Clubului BMW i8.

BMW i8 Roadster

Spre deosebire de cele mai multe cluburi auto, care tind sa se formeze la sfarsitul ciclului de viata al unui model, Clubul BMW i8 a fost creat la lansarea pe piata a BMW i8 Coupe, inca din 2014.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri