Uber introduce in Europa serviciul de bikesharing cu biciclete electrice JUMP

Uber aduce in Europa serviciul de bikesharing cu biciclete electrice JUMP, dupa lansarea acestuia in San Francisco, Washington, Santa Cruz si Sacramento. Pana la finalul verii, Berlin va fi primul oras care beneficiaza de acest serviciu, urmand sa fie introdus, in urmatoarele luni, si in alte orase europene, a anuntat Dara Khosrowshahi, CEO-ul Uber, miercuri, in cadrul conferintei NOAH, potrivit unui comunicat.

Bicicletele JUMP pot fi rezervate si platite prin intermediul aplicatiei Uber. Bicicletele sunt electrice si au sisteme e-assist integrate care, de fiecare data cand oamenii pedaleaza, dau un impuls electric motorului (pana la 30 km / ph / 20 mph), ceea ce inseamna ca se pot parcurge distante lungi fara a depune mult efort.

Bicicletele sunt dotate cu dispozitive lock-to. La sfarsitul calatoriei, acestea trebuie securizate cu un dispozitiv fizic, pentru a preveni eventuale furturi sau abuzuri.

In medie, o bicicleta JUMP este folosita de 5-6 ori pe zi. Pana acum, bicicletele Jump au peste 500.000 de utilizatori, care au efectuat peste 5 milioane de curse.

„Suntem bucurosi sa anuntam lansarea a doua noi servicii pentru Berlin, care reprezinta un prim pas in dezvoltarea parteneriatului nostru pe termen lung cu Germania: JUMP, un serviciu de bikesharing cu biciclete electrice si UberGREEN - serviciul de ridesharing complet electric”, a spus Khosrowshahi.

Citeste si:
WhatsApp amână intrarea în vigoare a noilor condiții de utilizare
WhatsApp amână intrarea în...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri