Romanii nu se prea incumeta atunci cand vine vorba de achizitionarea unui automobil nou-nout. Desi cifrele anului 2018 arata ca parca unii dintre noi ne-am cam dat seama cum sta treaba cu masinile second-hand, cu rablele si costurile de intretinere, inca mai exista oameni care isi cumpara o masina second-hand, insa ceva mai tanara.

Vechiturile au fost date uitarii si bine am facut, dragi romani, ca ne-am mai indepartat de ideea de masina ieftina la cumparare, caci stiti cum se termina povestea: putin dai, mult face pe parcurs.

Si daca tot vorbim despre automobile noi, ce ar fi sa ne gandim la un 2018 Volkswagen Amarok? Un pick-up delicios, de exceptie, care a ajuns si in Romania si isi cauta clienti. Romanii care isi doreau o masina numai buna pentru serviciu - in cazul in care esti arhitect sau ai munca de teren, dar iti doresti si o masina care sa arate bine atat in exterior, cat si in interior, Amarok-ul acesta este fix ceea ce aveai nevoie.

Citeste continuarea pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri