Modelul electric Renault Zoe este disponibil si pe piata din Romania cu noul motor R110 de 110 cai putere. Noua versiune poate fi comandata doar pe nivelul de echipare Intens si are un pret de comercializare de 35.150 de euro, transmite automarket.ro.

Renault a anuntat disponibilitatea pe piata din Romania a unei versiuni imbunatatite pentru modelul electric Zoe.

Astfel, clientii au acum posibilitatea de a comanda si versiunea Renault Zoe cu noul motor R110 care genereaza 80 kW, echivalentul a 110 cai putere, la aproape o jumatate de an dupa prezentarea oficiala de la Salonul Auto de la Geneva.

Versiunea cu motor de 110 cai putere poate fi achizitionata doar cu nivelul de echipare Intens, care ofera jante din aluminiu cu diametrul de 16 inch, senzori de ploaie si de lumina, dar si un sistem audio Arkamis 3D Sound. Pretul solicitat de Renault pentru aceasta versiune este de 35.150 de euro cu TVA.

Renault mentioneaza ca noul motor permite o scadere cu doua secunde a timpului necesar pentru a ajunge de la 80 la 120 km/h, ceea ce inseamna performante mai bune in regim extra-urban, cum ar fi pe autostrazi.

Mai multe detalii, aici.

Sursa foto: automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri