Renault Clio, cea mai populară mașină de import care se comercializează, în prezent, în România a primit o bine-meritată împrospătare. Limbajul de design „Nouvelle Vague” debutează astfel pe Clio care începe de la 14.300 de euro la noi.

Renault a adus o serie de schimbări evidente design-ului micului Clio, model foarte popular și în România. În Franța, Clio este cea mai vândută mașină din toate timpurile cu 16 milioane de unități ce au fost vândute din 1990 și până acum. Francezii au ales să simplifice oferta de versiuni disponibilă pe piața noastră astfel că sunt incluse trei echipări, inclusiv Esprit Alpine.

Clio include și versiunile Evolution și Techno, Esprit Alpine fiind nivelul de echipare de vârf. Alegerea grupurilor motopropulsoare este cea mai cuprinzătoare din categoria sa, astfel încât fiecare client poate găsi o configurație care să se potrivească obiceiurilor sale de condus – fie că este hibrid, bi-fuel (benzină și GPL), benzină sau motorină. Una dintre principalele noutăți ale lui Clio este motorul complet hibrid E-Tech de 145 de cai putere. Acesta se laudă cu un consum de doar 4,2 litri la 100 km și 95 de grame de CO2 pe km (în protocolul WLTP).

Ce oferă fiecare versiune a lui Renault Clio

Echiparea de bază Evolution începe de la 14.300 EUR (TVA inclus), iar primul motor în gamă este SCe 65 CP. Pe lângă partea frontală complet reproiectată, noul logo Nouvel'R din crom satinat, aflat în centrul grilei și lămpile spate modernizate cu capace transparente (disponibile acum pe toate versiunile), clienții pot alege noile faruri full-LED într-o matrice verticală semi-diamantată cu până la cinci module de fascicul luminos. Bara de protecție spate a fost și ea revizuită: pe această versiune de echipare este în culoarea negru mat.

Versiunea Techno începe de la 18.500 EUR (TVA inclus) pentru motorizarea TCe 90CP. Scaunele, panourile ușilor și tabloul de bord sunt îmbrăcate într-o țesătură denumită Modal, provenită în proporție de 60% din surse biologice, care oferă și o atingere mai moale. Baza grilei frontale este acum prevăzută cu o lamelă aerodinamică de aceeași culoare ca și caroseria, iar bara de protecție spate este de culoarea negru lucios. Această versiune de echipare vine cu jante de 16 inchi din aliaj negru diamantat.

În fine, versiunea Esprit Alpine începe de la 20.400 EUR (TVA inclus). Caracterul său combină semnele distinctive ale mărcii Alpine cu noul limbaj de design Renault. Lamela aerodinamică și baza barei de protecție spate sunt în culoarea Matte Shale Grey. Scaunele tapițeriei Esprit Alpine sunt, de asemenea, realizate cu materiale durabile: 72% PET reciclat (polietilenă) pe șezut și spătar.

Listă de prețuri și motorizări pentru România. Captură colaj via Renault

Cei care-și doresc să comande Renault Clio o pot face începând de pe 18 iulie, dar livrările vor începe din luna septembrie.

Sursa foto: Renault

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri