Hyundai a prezentat publicului editia speciala a SUV-ului Kona inspirata de costumul lui Iron Man. Modelul va fi disponibil pe baza de comanda, intr-o serie limitata, incepand din primul trimestru al anului 2019.

Kona Iron Man este cel mai recent proiect dezvoltat in urma colaborarii Marvel - Hyundai, dupa ce in vara aceastui an Veloster Turbo, Kona si Santa Fe au aparut in productia Marvel Studios “Omul Furnica si Viespea”.

“Colaborarea Hyundai - Marvel ne ofera oportunitatea de a interactiona cu oameni pasionati de lumea super-eroilor”, a declarat Vicepresedintele Minsoo Kim, Directorul Diviziei de Marketing al Hyundai Motor Company.

Designul are ca sursa de inspiratie costumul special al personajului principal. Editia Kona Iron Man are o semnatura luminoasa unica care preia forma ochilor mastii lui Iron Man, in timp ce prinderea centrala si grila cromata imprumuta elemente distinctive de pe masca protagonistului.

Modelul vine cu jante speciale din aliaj de 18 inchi, fiind disponibil exclusiv in combinatia de culori rosu Iron Man si gri mat. La interior, semnatura lui Tony Stark orneaza plansa de bord, iar schimbatorul de viteze, consola centrala, scaunele si sistemul Head-Up Display au fost inspirate de acelasi univers fascinant.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri