Compania de Drumuri a inceput inspectia loturilor 3 si 4 din autostrada A10 Sebes - Turda, iar circulatia ar putea fi deschisa luni seara pe loturile 3 si 4 din autostrada A10 Sebes - Turda, potrivit Hotnews.ro.

„Daca totul va fi in ordine, circulatia va putea fi deschisa, dar deocamdata nu putem sti sigur ce va stabili comisia de inspectie”, au declarat pentru HotNews.ro reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Comisia a inceput inspectia loturilor. Acum [n.r. luni la pranz] suntem pe lotul 4. Daca totul va fi in ordine, circulatia va fi deschisa, dar deocamdata nu putem sti sigur ce va stabili comisia de inspectie”, a declarat pentru HotNews.ro Alin Serbanescu, purtatorul de cuvant al Companiei de Drumuri.

In urma cu o saptamana constructorul italian Tirrena Scavi s-a apucat sa frezeze asfaltul si sa-l astearna din nou pe mai bine de doi kilometri de pe Lotul 3 al autostrazii A10 Sebes - Turda.

Lucrarile de reparatie au venit dupa ce timp de jumatate de an constructorul a contrazis CNAIR care sustinea ca sunt probleme cu planeitatea si rugozitatea asfaltului. Constructorul sustinea ca nu exista probleme si ca autostrada era gata de receptie inca din ianuarie, in timp ce autoritatile de la drumuri sustineau ca sunt deficiente de executie care impiedica receptia lucrarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri