Grupul GEFCO, furnizor global de servicii pentru lantul de aprovizionare industrial, achizitioneaza GLT, operator specializat in transporturi Europa-Maroc.

Planurile de cumparare au fost anuntate pe 11 ianuarie, 2018 si achizitia a primit aprobare conform Reglementarilor Europene.

Achizitia GLT intareste pozitia GEFCO si expertiza in regiune, in timp ce consolideaza si extinde portofoliul de client, cu precadere in sectoarele: automobilistica, moda si retail.

,,Suntem foarte incantati ca am definitivat achizitia GLT. GLT aduce cu sine peste doua decenii de expertiza in ruta logistica dintre Europa si Maroc’’, a declarat Luc Nadal, Presedintele Consiliului de Administratie GEFCO. Suntem bucurosi sa primim toti angajatii GLT in Grupul GEFCO si abia asteptam sa unim cunostintele operationale pentru a oferi mai multa valoare clientilor.’’

Fondata in 1998, GLT este recunoscuta ca fiind specializata pe cursul logistic, complet securizat, prin stramtoarea Gibraltar si este cel mai mare operator in zona dintre Algeciras si Tangiers. Compania asigura peste 16.000 de treceri pe an, cu 75 de tiruri si 380 de remorci.

GLT va fi detinuta si condusa de GEFCO Spania, ca o entitate specializata pe traseul dintre Europa si Maroc. Filiala GEFCO din Spania are peste 30 de ani experienta in logistica de calitate inalta, cu 700 de angajati si peste 5.000 de clienti industriali.

Grupul este prezent in 47 de tari, cu 300 de locatii din intreaga lume incluse in reteaua sa actuala si avand 13.000 de angajati la nivel global. GEFCO a raportat o cifra de afaceri de 4,4 miliarde de euro in 2017.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri