Mercedes a publicat cateva imagini sub camuflaj cu Project One, prototipul hypercarului aflat in plina perioada de dezvoltare care are tehnologie de Formula 1 si 1.000 de cai putere, scrie automarket.ro.

A trecut aproape un an de la lansarea conceptului Mercedes Project One de la Salonul Auto de la Frankfurt, iar constructorul german este acum pregatit sa inceapa testele efective pe circuit cu un prototip.

In ultimele luni, inginerii au lucrat la uzina din localitatea britanica Brixworth pentru a pune la punct ultimele detalii ale sistemului de propulsie derivat din Formula 1, iar acesta a fost integrat intr-un prototip de teste.

Oficialii Mercedes au publicat cateva imagini sub camuflaj cu prototipul aflat in teste, insa nu au mentionat daca exista modificari majore in privinta specificatiilor sistemului de propulsie.

Vezi mai multe imagini si articolul complet pe automarket.ro.

Sursa foto: automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri