Zece masini electrice asteptate pe piata anul viitor. Oare vor avea succes? Concurenta creste incepand de anul viitor pe piata vehiculelor propulsate de motoare electrice. In SUA, start-up-ul Faraday demareaza productia de masini electrice in California.

Aston Martin Rapide E

Aston Martin va transforma modelul sau cu patru usi intr-o masina electrica si o va numi Aston Martin Rapide E. Lansarea pe piata va avea loc la finalul lui 2019 cu o productie limitata la 155 unitati. Modelul va costa in jur de 250.000 de euro.

Audi e-Tron

Crossover-ul electric cu tractiune integrala Audi e-Tron va ajunge in showroom-uri in SUA in 2019. Modelul similar ca dimensiuni cu Audi Q7va avea o autonomie de 400 km si un pret de 75.000 euro.

Faraday Future FF 91

Crossover-ul Faraday Future FF 91 (foto) va intra in productie in America in prima jumatate a anului viitor. Modelul are o autonomie de 480 km si un pret de sase cifre.

Faraday Future FF 91

Land Rover Road Rover

Land Rover Road Rover va debuta anul viitor. Se zvoneste ca va folosi platforma lui Jaguar i-Pace si va fi un SUV cu forma unui break.

Mercedes-Benz EQC

Daimler dezvolta o familie de masini electrice, iar crossover-ul Mercedes-Benz EQC este primul dintre ele. Va fi lansat pe piata anul viitor cu doua motoare electrice care ii ofera o acceleratie pana la 100 de km/h in mai putin de 5 secunde. Autonomia acestuia va fi de 500 km.

Mercedes-Benz EQC

Mercedes-Benz eSprinter

Mercedes-Benz eSprinter este versiunea electrica a noului van. Va ajunge pe piata anul viitor.

Mini Electric

Dupa ce a fost testat cativa ani in Europa, Mini Electric va ajunge pe piata anul viitor.

Polestar 2

Polestar 2 este un sedan electric cu 400 cp si o autonomie de 560 km. Modelul va fi dezvoltat pe aceeasi platforma modulara cu crossover-ul Volvo XC40 si va ajunge pe piata in 2019.

Porsche Taycan

Prima masina electrice Porsche va ajunge pe piata anul viitor si va fi numita Porsche Taycan. Cu doua motoare electrice, modelul de 600 cp, accelereaza pana la 100 km/h in mai putin de 3,5 secunde. Autonomia este in jur de 500 km.

Tesla Model Y

Tesla Model Y este un crossover construit pe platforma Model 3. Acesta va fi construit la o noua fabrica, la inceputul anului 2019.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri