Se crede ca o masina poate spune multe despre personalitatea proprietarului ei, dar si ca o masina poate afecta succesul unui antreprenor. In mod normal, oamenii de afaceri cumpara masini cu care se pot identifica si cu care pot face o declaratie non-verbala celor din jurul lor. Mercedes Benz S Class este o astfel de masina si este preferata de oamenii de afaceri din toata lumea pentru calitatile sale.

Fiabilitate si performante deosebite

Oamenii de afaceri prefera masinile fiabile pe care sa se poata baza si care le ofera siguranta la drumuri lungi. Masina trebuie sa fie, astfel, una foarte performanta, cu caracteristici tehnice impecabile. Chiar si atunci cand companiile aleg masini pentru angajatii lor, acestea prefera masini complexe care sa denote profesionalism. Automobilul Mercedes Benz Clasa S se aliniaza acestor cerinte in primul rand datorita performantelor sale tehnice. Cu ajutorul optiunii Dynamic Select din consola centrala, soferul poate opta pentru una dintre cele cinci stiluri de condus, respectiv Confort, Sport, Individual, Curve sau Eco. De asemenea, in noua limuzina Mercedes Benz S Class, pasagerii pot calatori foarte confortabil si sigur datorita functiei Curve ce reactioneaza automat la fortele de accelerare ce se manifesta in curbe. Mai exact, este vorba despre un tren de rulare ce anticipeaza denivelarile si se poate adapta la ele, autovehiculul mentinand un nivel constant, independent de incarcatura. In plus, acestia cauta intotdeauna, masini de viteza.

Lux atat la exterior, cat si la interior

S-a demonstrat faptul ca antreprenorii prefera masinile cu un aspect elegant si sofisticat care le permit sa-i impresioneze atat pe partenerii de afaceri, cat si pe competitori. In general, acestia se afla permanent in cautarea unei experiente de condus relaxante si luxoase, cu atat mai mult cu cat banii pentru intretinerea masinii sau pentru combustibil nu reprezinta niciodata o problema pentru ei. Masina lor trebuie sa fie o adevarata declaratie pentru stilul lor de viata si, poate si din acest motiv, oamenii de afaceri cauta la interior mai ales modele cu tapiterie din piele. Masina pe care o conduc trebuie sa denote, atat la interior, cat si la exterior, succes si forta. Mercedes Benz S Class este o astfel de masina pentru ca interiorul sau are suprafete line si materiale deosebite. Exteriorul exprima, de asemenea, eleganta si incredere, iar farurile Multibeam LED, disponibile optional, ii aduc o nota de distinctie in plus. Noul capitonaj al exteriorului executat cu trei lamele din crom aduce si el un plus de stralucire acestui model, detaliile expresive conferind intotdeauna prestanta.

Caracteristicile electronice sunt deosebit de importante

Tehnologia este astazi mai importanta decat orice, in toate domeniile de activitate. Cu atat mai mult in afaceri. Mercedes-Benz Clasa S are la bordul sau un adevarat univers digital care poarta denumirea Mercedes Me Connect si care face legatura dintre un smarthphone si autovehiculul Mercedes-Benz, legatura care va fi posibila printr-o simpla inregistrare pe portalul Mercedes me. Odata facute, aceste conexiuni vor permite conducatorului auto aflat pe drum sau acasa sa verifice online in portalul sau in aplicatia Mercedes me, date importante ale autovehiculului, precum kilometrajul, presiunea din anvelope si nivelul de combustibil din rezervor. Telediagnoza, gestionarea accidentelor, a reviziilor sau a defectiunilor si sistemul de apel de urgenta Mercedes-Benz sunt puse, de asemenea, la dispozitia proprietarului acestui Mercedes Benz S Class. Un alt sistem inovator este prezent la bordul acestei masini este Sistemul Multimedia Comand Online, un sistem inovator ce dispune de un browser de internet si imbina toate functiile audio, de telefonie si de navigare.

O masina noua care impresioneaza poate fi pentru oamenii de afaceri un punct de plecare intr-o conversatie cu un posibil partener de afaceri. Iar atunci cand exista pasiuni comune, afacerile au au decat de castigat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri