BMW Group Romania a creat un serviciu online gratuit pentru verificarea automobilelor MINI si BMW pentru a afla daca sunt afectate de actiuni tehnice sau rechemari in service. Ulterior, clientii se pot adresa oricarui service din retea pentru a se programa pentru eventuale remedieri, realizate gratuit.

Clientii completeaza un formular cu principalele date de contact si seria de sasiu a automobilului. Solicitarea este redirectionata catre un service autorizat, la alegerea clientului. Service-ul va efectua verificarea automobilului intr-o baza de date si poate executa ulterior potentiale remedieri de probleme, gratuit pentru client. Acesta primeste o informare clara si transparenta asupra actiunilor tehnice si/sau de rechemare la care este supus automobilul, precum si informatii despre procedura de remediere si timpul necesar.

„Solutia a fost dezvoltata avand in vedere ca multi clienti conduc automobile second-hand importate in Romania. De cele mai multe ori, acesti clienti nu au intrat niciodata intr-un service autorizat BMW si/sau MINI si pierd astfel o oportunitate importanta de a obtine informatii relevante despre automobilele pe care le conduc. Prin noul serviciu oferim un instrument simplu, gratuit si transparent prin care proprietarii isi pot verifica automobilul si speram astfel sa contribuim la siguranta in trafic si la intretinerea optima a automobilelor”, spune Alexandru Seremet, Corporate Communication Manager BMW Group Romania.

Acest proiect continua demersul BMW Group Romania de sustinere a clientilor cu modele achizitionate second-hand prin servicii gratuite. Un serviciu disponibil de mai multi ani, accesibil prin acelasi formular, ofera clientii posibilitatea de a comanda manuale de utilizare, tot gratuit, in format electronic, pentru modelele detinute.

Citeste si:
Una din zece masini second-hand importate din UE are daune majore
ANALIZA: Una din zece masini...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Black Friday 2017: Raftul cu unele dintre cele mai mari reduceri