MINI are un nou dealer in Bucuresti. In noiembrie Auto Cobalcescu a inaugurat un nou showroom pentru brandul britanic, in complexul din Splaiul Unirii.

Auto Cobalcescu vine cu o oferta pentru pasionatii de MINI si de arta, pana la sfarsitul acestui an, clientii pot opta gratuit pentru un autocolant cu un model inspirat din portretul lui Brancusi.

Personalizarea MINI a fost mereu un element distinctiv al marcii, a fost un instrument care a amintit de istorie, traditii sau originile britanice ale marcii. Noul proiect pregatit alaturi de Amirou Diallo, cu o transformare plina de culoare, este o formula exclusiva care marcheaza lansarea MINI Auto Cobalcescu si proiectul organizat in cadrul acestui eveniment.

Auto Cobalcescu este cel mai mare complex auto integrat din Romania, reprezentand marcile BMW, MINI, Renault, Dacia, Nissan. Cu o traditie de peste 60 de ani in industria auto si peste 40.000 de autoturisme vandute, Auto Cobalcescu a unit sub acelasi acoperis, intr-un complex integrat de vanzari si service, in locatia din Splaiul Unirii, toate marcile reprezentate incepand cu anul 2009.

Portofoliul sau s-a imbogatit cu brandul premium BMW in decembrie 2015, iar incepand cu vara anului 2018 a integrat si brandul MINI, atingand astfel necesitatile unui public foarte larg.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri