Range Rover a anuntat preturile celei de-a doua generatii Evoque

Cea de-a doua generatie Range Rover Evoque ajunge in Romania in martie si are un pret de pornire de 42.245 euro cu TVA, pentru varianta cu transmisie automata si tractiune integrala, 2.0l Diesel, 150 CP.

Motorizari Range Rover Evoque 2019

Clientii pot alege intre sase variante de motorizari Ingenium in patru cilindri, trei pe benzina si respectiv trei diesel. Cea mai eficienta varianta dintre acestea este 150CP diesel (AWD) cu emisii de 149 g/km (Echivalent NEDC) si 5,6 l/100 km (50,4 mpg) in timp ce la celalalt capat se afla un model benzina 300CP AWD, avand cuplul de 400 Nm, emisii de 186 g/km (Echivalent NEDC) si 8,1 l/100 km (34,4 mpg).

La viteze de sub 17 km/h (11 mph), in timpul franarii, motorul se opreste pentru a micsora emisiile. Aceasta tehnologie combina reducerea consumului de carburant si a emisiilor de gaze de esapament, atingand rezultate de 50,4mpg (5,6l / 100km) si emisii de CO2 de 149g / km (Echivalent NEDC).

Consolidandu-si statutul de pionier pe piata SUV-urilor compacte de lux, avand vanzari globale de peste 772.096 unitati si mai mult de 217 premii internationale, noul Range Rover Evoque reprezinta evolutia sofisticata si reinterpretata a versiunii initiale, lansata in 2011.

Citeste si:
Range Rover Evoque PHEV va fi lansat anul viitor
Range Rover Evoque PHEV va fi...

Printre cele mai importante aspecte tehnologice se numara tehnologia de tip “Clear Sight Ground View”, ca parte a sistemului de camere perimetrale si oglinda retrovizoare, care se transforma intr-un ecran HD, pentru a reda ceea ce se afla in spatele autovehiculului.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri