Bentley prezinta noul Continental GT Convertible, proiectat, dezvoltat si fabricat artizanal in Marea Britanie. Modelul atinge 100 de km/h in 3,8 secunde.

Acoperisul decapotabil poate fi desfasurat sau pliat in doar 19 secunde, atunci cand autoturismul se deplaseaza cu viteze de pana la 50 km/h. Acest lucru transforma Continental GT Convertible dintr-un coupe luxos intr-un Grand Tourer de top, printr-o simpla apasare de buton. Materialul textil este disponibil in sapte culori diferite, inclusiv, pentru prima data, un finisaj tweed autentic.

Un nou dispozitiv de incalzire a gatului (care face mai cald si este mai silentios decat cel din generatia anterioara) este integrat perfect in scaunele Comfort incalzite, optimizand eficienta si fluxul de aer in jurul tetierelor reglabile electric. Combinate cu un volan incalzit si noile cotiere incalzite.

Un motor Bentley W12 de 6,0 litri se alatura unei transmisii cu dublu ambreiaj, cu opt trepte. Propulsia produce 635 CP si un cuplu de 900 Nm pentru a accelera la 100 km/h in 3,8 secunde, atingand o viteza maxima de 333 km/h.

Iluminarea de pe modelul Continental GT Convertible utilizeaza cea mai recenta tehnologie Matrix LED, insa designul farurilor este ceea ce le face cu adevarat deosebite. Inspirat de cele mai elegante pahare de cristal slefuit, suprafetele interioare sunt transparente, cu muchii ascutite, care reflecta lumina ca un diamant.

Citeste si:
Dacia electrica a fost confirmata oficial
Primul model electric Dacia...

Clientii pot alege din paleta standard de 17 culori de vopsea, inclusiv Beluga, Onyx si Portofino. O gama extinsa de culori optionale este, de asemenea, disponibila - precum si optiunea de potrivire completa a culorilor la cerere. Acestea pot fi asortate cu sapte culori exterioare ale plafonului.

Tabloul de bord este decorat si sculptat in forma de aripi lungi, care evoca forma emblemei Bentley. Clientii Continental GT Convertible pot alege intre opt culori ale interiorului plafonului, inclusiv rosu, albastru si Magnolia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Bentley prezinta o editie limitata Continental GT Convertible
Setari Cookie-uri