Timis: In vama Cenad se asteapta 40 de minute pentru iesirea din tara

La punctul de frontiera cu Ungaria Cenad-Kiszombor sunt deschise, sambata, toate cele trei benzi pe sensul de iesire din tara, timpul de asteptare fiind de circa 40 de minute.

"Se lucreaza la capacitate maxima, iar daca va fi nevoie se va suplimenta efectivul de personal. Participantii la trafic sunt rugati sa verifice site-ul online al Politiei de Frontiera, pentru a se putea reorienta spre puncte vamale cu timpi de asteptare mai mici, cum este, de exemplu, vama Turnu", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Timisoara, Mihaela Les, potrivit Agerpres.

Pe banda de intrare din Ungaria, timpul de asteptare este de 10 minute, la fel ca la punctele de frontiera cu Serbia, de la Jimbolia si Moravita. Peste 230.000 de persoane au tranzitat punctele de frontiera in ultimele 24 de ore, cele mai multe pe sensul de iesire din tara, a anuntat, sambata, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera (IGPF).

"In ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut peste 230.500 persoane, cetateni romani si straini, dintre care aproximativ 79.700 pe sensul de intrare si 150.800 pe cel de iesire din tara si peste 59.000 mijloace de transport, dintre care 19.200 pe sensul de intrare si 39.800 pe sensul de iesire din tara", se precizeaza intr-un comunicat al IGPF.

Citeste si:
Amenzi de peste 6.500 de lei la punctele de frontieră, în ultimele...
Amenzi de peste 6.500 de lei...
Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri