Mazda prezinta in februarie editia aniversara Mazda MX-5 30 de ani la Salonul Auto de la Chicago 2019.

Mazda MX-5 a fost lansata in 1989 la Salonului Auto de la Chicago, iar pentru a sarbatori 30 de ani de atunci si in semn de recunostinta pentru clientii din toata lumea, care au sustinut succesul acestul model in ultimele trei decenii, a fost creat un model special.

In calitate de cel mai popular roadster din istorie, cu peste 1 milion de unitati vandute la nivel global, dintre care mai mult de 350.000 in Europa, MX-5 a devenit un simbol al filosofiei Mazda cand vine vorba de constructia autovehiculelor si al cautarii perpetue a placerii de a conduce.

Modelul a dat nastere unui grup de fani Europeni devotati din Islanda pana in Italia, uniti de pasiunea pentru Jinba Ittai, senzatia de unitate dintre sofer si masina care defineste MX-5 inca de la inceput.

Editia speciala 30 de ani este ultima din colectia in crestere de versiuni MX-5 unice, create de-a lungul anilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri