Dacia Duster primeste anul acesta cel mai puternic propulsor pe care l-a avut vreodata pe piata din Romania, un 1,3 litri TCe de 130 CP si 150 CP. In momentul lansarii, in urma cu 10 ani, foarte multi intrebau de un motor mai potent, dar Renault a refuzat sa il aduca in gama. In 2011, au fost fabricate pentru export cateva unitati cu motor de 2 litri benzina 140 CP, dar nu a putut fi comandate si de romani.

Noul propulsor turbo cu injectie directa integreaza un filtru de particule (GPF) pentru a reduce emisiilor poluante si un bloc motor din aluminiu.

Noua motorizare este disponibila in Romania, incepand din ianuarie 2019, pe versiunile de echipare Comfort si Prestige, exclusiv in configuratia de tractiune 4x2.

Preturile variaza intre 15.250 euro cu TVA pentru versiunea Comfort, cu motorul 1.3 TCe de 130 CP si 17.500 euro cu TVA pentru versiunea Prestige cu jante din aluminiu de 17” echipata cu motorul 1.3 TCe de 150 CP.

Deschiderea comenzilor pentru varianta Duster 4x4 echipata cu acest motor va avea loc in a doua jumatate a anului 2019.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri