Honda Trading aduce in februarie in showroom-uri un model hibrid, SUV-ul CR-V Hybrid, la un pret de pornire de 34.000 euro. Cu acest sistem de propulsie hibrid, modelul japonez poate fi comandat atat in versiunea 4x2, cat si 4x4.

Motorizarea pe benzina este cea de 2 litri 145 CP si este ajutata de un motor electric. Impreuna sistemul hibrid are 184 CP si 315 Nm. Noul CR-V a fost lansat in toamna cu motorizarea pe benzina de 1.5 VTEC TURBO - 173 si 193 CP.

In aprilie, Honda va aduce si modelul HR-V TURBO cu motor 1.5 VTEC TURBO - 182 CP. Tot anul acesta, Honda Civic 5D va fi disponibila si cu motorizarea diesel.

Reteaua de dealeri Honda in Romania are 14 showroom-uri in 13 orase. In ceea ce priveste service-ul, Honda are 16 service-uri in 15 orase (Craiova si Targoviste au doar service).

In ceea ce priveste divizia moto, anul acesta Honda aduce 5 modele noi: CB500X, CB500F, CBR500R, CB650R (foto), CBR650R. In Romania exista 7 dealeri autorizati Honda Moto in 5 orase atat pe vanzari cat si pe service.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri