Ati suferit un accident minor si farurile masinii sunt acum defecte? Nu puteti circula pe timp de noapte de frica sa nu va angajati intr-un alt accident? Aveti completa dreptate, iar defectul masinii trebuie inlaturat, indfierent ca e vorba de faruri sau alt element al caroseriei, intrucat pe primul loc trebuie sa vina intotdeauna siguranta – circulati sigur si responsabil. Va faceti griji ca trebuie sa mergeti la un service auto si sa cheltuiti multi bani? Nu este nevoie! Puteti sa econimisiti bani si sa va dezvoltati abilitatile de mecanic auto reparand-o singur! Pentru aceasta aveti nevoie de abilitati, cunostinte si instrumente de baza, precum si componentele ideale pentru masina dumneavoastra.

Sunteti mereu pe drum si nu va permiteti sa pierdeti ore bune in fata calculatorului pentru a comanda piesele auto necesare? Nici nu e nevoie! Cu siguranta detineti un smartphone, iar acesta este suficient pentru a face comanda.

Aplicatia AutoDoc rapida si completa se remarca prin sistemul de cautare comod, catalogul generos de piese de schimb disponible, calitatea impresionanta a componentelor oferite si prin preturile mici!

Puteti descarca aplicatia AutoDoc din App Store sau Google Play – incercati-o pentru a comanda piesa de care are nevoie masina dumneavoastra pentru a functiona din nou perfect!

Noua aplicatie AutoDoc24.ro va ofera o gama vasta de piese auto de calitate, impartite pe categorii de catre sistemul de cautare, pentru ca dumneavoastra sa gasiti articolele necesare in doar cateva secunde. Cautarea se poate face si dupa codul produsului, articolele fiind insotite si de o descriere utila. In plus, daca intampinati probleme in alegerea articolelor potrivite sau aveti intrebari, specialistii competenti si prietenosi ai serviciului nostru de asistenta clienti va vor veni mereu in ajutor.

Indiferent de componentele necesare sau de vehiculul pe care il detineti - american, european, japonez sau coreean – in aplicatia completa AutoDoc veti gasi peste un milion de piese de schimb premium, la preturi accesibile, precum si articole pentru mai mult de 45 de branduri populare si 5.900 de modele auto.

Mai aveti dubii? Nu mai cheltuiti bani la service-ul auto – tot ce va trebuie pentru inlaturarea defectelor aparute in urma unui accident minor este impresionanta aplicatie AutoDoc.

Mai mult, oferim cadou 10% reducere primilor 10.000 de abonati! Sa readucem cu orice pret siguranta la drum! Incepeti cu dreptul! Reparati-va masina si aduceti-o la starea perfecta de functionare alegand piese de calitate si fiabile. Descarcati chiar acum noua aplicatie AutoDoc!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri