Jaguar Land Rover va renunta la productia lui Discovery SVX, chiar inainte ca aceasta sa inceapa, si confirma, inca o data, perioada dificila pe care o traverseaza.

Dupa ce a raportat pierderi de aproape 4 miliarde de euro in ultimele 3 luni ale anului trecut, grupul JLR se vede nevoit sa reduca drastic nivelul costurilor.

Britanicii au confirmat ca vor renunta la modelul Land Rover Discovery SVX, desi productia nici macar nu incepuse, potrivit Autocar.

Lansat in 2017 la Frankfurt, Discovery SVX propunea un V8 de 525 de cai putere si o cutie automata cu opt rapoarte. Versiunea speciala fusese dezvoltata de divizia Special Vehicle Operations (SVO) si era destinata celor care isi doreau un Discovery cu ceva mai multa putere sub capota, dar si cu abilitati mai bune in off-road.

Citeste continuarea pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri