Compania de ride-sharing Bolt ( ex Taxify) planuieste sa angajeze peste 400 de persoane pana la finalul anului la nivel global, pe lista posturilor vacante aflandu-se si unele in cadrul centrului de inginerie software deschis anul trecut in Bucuresti, conform declaratiilor oferite de Martin Villig intr-un interviu acordat wall-street.ro

Bolt are in prezent 850 de angajati care se ocupa de administrarea platformei la nivel global si isi propune sa ajunga pana la finalul anului la aproximativ 1.300, centrul din Bucuresti fiind unul dintre punctele unde vor fi facute recrutari.

“Centrul de inginerie software deschis anul trecut in Bucuresti a fost primul inaugurat de catre noi in afara Estoniei, tara in care am fondat compania. In acest moment are 60 de angajati, iar pana la finalul anului ne propunem sa dublam numarul acestora, tinand cont ca Romania este o piata importanta pentru noi si din punct de vedere al dezvoltarii platformei”, precizeaza Martin Villig.

Villig precizeaza ca Bolt este prezent pe 30 de piete de piete la nivel global si ca in viitor isi propune sa ajunga, cel putin la nivelul Europei, in toate orasele care au peste 100.000 de locuitori. Principalele obstacole de care se lovesc reprezentantii companiei de cele mai multe ori sunt reprezentate de catre lipsa unei legislatii concrete, motiv care duce de cele mai multe ori la proteste din partea operatorilor traditionali de transport.

Despre felul in care crede Martin Villig ca ar trebui sa arate o legislatie moderna a transportului rutier, dar si care sunt planurile pe termen lung ale companiei, va vom prezenta mai multe informatii in cadrul unui material extins publicat pe 25 martie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri