Trust Motors, importatorul oficial in Romania al marcilor Peugeot, Citroen si DS, isi consolideaza relatia cu partenerii de tip Rent a Car prin livrarea unei flote record catre Klass Wagen, companie de profil de top din Romania.

Astfel, parcul auto Klass Wagen se extinde cu un numar de 600 de masini, marcile Peugeot si Citroen, noile modele urmand a fi disponibile clientilor cu luna aprilie a acestui an. Valoarea tranzactiei se ridica la peste 6 milioane de euro.

„Primul trimestru al anului 2019 a adus pentru noi o flota record de 600 de masini, livrate catre Klass Wagen. Acest lucru inseamna recunoasterea calitatii si competitivitatii marcilor pe care le reprezentam in Romania, marcand in acelasi timp doua recorduri: cea mai mare vanzare catre o companie de Rent a Car din plan local si cea mai mare vanzare de flote din portofoliul Trust Motors din primele trei luni ale anului”, a declarat Iulian Grigore, Director de Flote Trust Motors.

Pentru Klass Wagen este a doua tranzactie incheiata cu Trust Motors in ultimii doi ani, in prezent compania oferind clientilor sai peste 800 de masini, modelele Peugeot si Citroen.

“Klass Wagen are o relatie comerciala foarte solida cu Trust Motors bazata pe seriozitatea companiei si fiabilitatea marcilor pe care le importa, Peugeot si Citroen. In ultimii doi ani, cel mai mare volum de masini cumparate de noi a fost de la Trust Motors: 250 de unitati in 2018 si 600 de unitati in 2019, acesta din urma reprezentand si pentru noi un record, respectiv cea mai mare achizitie de la o singura companie auto”, a declarat Norbert Sabou, Director Comercial Klass Wagen.

Modelele livrate in acest an au fost: Peugeot 208, Peugeot 2008, Peugeot 3008, Citroen C3, Citroen C3 Aircross si Citroen C4 Cactus. Acestea vor fi folosite de catre clientii companiei din intreaga tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri