Trust Motors devine importatorul oficial Opel în România. Prin această preluare, Trust Motors își întregește portofoliul de mărci ale Grupului PSA reprezentate în România, ca importator oficial Peugeot, Citroen, DS Automobiles și Opel.

Trust Motors și Opel România vor continua să își desfășoare activitatea independent, până la primirea aprobărilor din partea autorităților locale, estimată în perioada următoare. Odată finalizată preluarea, Trust Motors va integra businessul Opel în businessul său actual, cu sprijinul ambelor echipe.

„Este un pas înainte, important în parteneriatul cu Grupul PSA. Avem o lungă istorie de colaborare fructuoasă și sunt convins că această preluare aduce o valoare semnificativă pentru toate părțile interesate și ne va ajuta să gestionăm împreună, cu succes, provocările aduse de noua eră a mobilității și electrificării auto. Suntem pregătiți să ne adaptăm responsabil noii dimensiuni și avem experiența și resursele necesare pentru a consolida mai departe businessul Opel în România“, a declarat Andrei Iacob, CEO Trust Motors.

Cititi si Ce mașini noi sub 12.000 euro poți cumpăra anul acesta.

Această tranzacție și lansarea noului model de business sunt supuse în primul rând aprobării oficiale a autorizației de fuziune de către autoritățile în cauză.

„Această decizie reflectă încă o dată scopul planului strategic PACE! și va ajuta la stabilirea unei structuri de vânzare mai agilă, mai eficientă și, prin urmare, mai competitivă, în anumite țări europene,” a declarat Xavier Duchemin, Opel/Vauxhall Managing Director Sales, Aftersales și Marketing. „Suntem siguri că marca noastră va performa și mai bine în România, de acum înainte.”

Cititi si Poșta Română trece la vehicule electrice anul acesta.

Trust Motors SRL este importator în România pentru Peugeot, Citroen și DS și are o experiență de 29 de ani în vânzări și service și peste 130.0000 de vehicule vândute.

Opel a vândut peste 9.000 de autovehicule în România în 2019 și vizează creșterea profitabilă în următorii ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri