Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Trust Motors intenționează să preia Opel Automotive

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Trust Motors intenționează să preia Opel Automotive, întrucât această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească.

"În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", spune Consiliul Concurenţei.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Trust Motors devine importatorul oficial Opel în România. Prin această preluare, Trust Motors își întregește portofoliul de mărci ale Grupului PSA reprezentate în România, ca importator oficial Peugeot, Citroen, DS Automobiles și Opel.

Opel Automotive R SRL, entitate înființată în scopul încheierii acestei tranzacții, va prelua întreaga activitate desfășurată de OPEL pe piața din România, respectiv distribuția angro de vehicule noi marca Opel, precum și distribuția angro a pieselor de schimb pentru marca Opel și a pieselor de schimb pentru marca Chevrolet.

Citeste si:
Cum ar putea să scadă factura la gaze cu peste 200 lei pe lună în...
Consiliul Concurenţei:...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Cititi si Ce mașini noi sub 12.000 euro poți cumpăra anul acesta.

Trust Motors SRL este importator în România pentru Peugeot, Citroen și DS și are o experiență de 29 de ani în vânzări și service și peste 130.0000 de vehicule vândute.

Opel a vândut peste 9.000 de autovehicule în România în 2019 și vizează creșterea profitabilă în următorii ani.

Cititi si Poșta Română trece la vehicule electrice anul acesta.

Citeste si:
Primele imagini cu noul Opel Crossland
Primele imagini cu noul Opel...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri