Audi România are un nou brand manager, pe Cristian Milea, fost director pentru România al Opel Southeast Europe LLC.

Directorul de marcă Audi România are o experiență multinațională de peste 20 de ani în funcții de conducere și cunoștințe extinse în domeniul auto românesc.

Cu studii în mecanică și economie, dar și de antreprenoriat și administrarea afacerilor, Cristian Milea a ocupat de-a lungul timpului funcții importante în mediul auto românesc.

În anul 2000, Cristian Milea a devenit Manager Rețea Dealeri, în cadrul companiei Autoitalia SRL România, ocupând această poziție până în anul 2012. Următorii 8 ani, acesta a ocupat poziția de director pentru România la Opel Southeast Europe LLC, până în prezent.

“Având o experiență îndelungată în acest domeniu, am asistat la multe schimbări majore în cadrul sectorului auto și am înțeles cât de important este să ții pasul cu progresul tehnic și noutățile tehnologiei. Însă adevărata provocare intervine atunci când nu vrei doar să urmărești trendurile, ci vrei să le impui și să inovezi. În ceea ce privește domeniul auto, Audi este una din mărcile de top ale segmentului premium, impunând constant noi standarde, greu de atins. Personal, voi continua acest drum al brand-ului, privind tot timpul spre viitor și urmărind o viziune caracterizată de inovație și progres,” a declarat noul brand manager Audi România.

Retail jobs

Cristian Milea este membru al Comitetului Director APIA din 2009, iar din aprilie 2019 acesta a devenit președinte APIA.

Sursa foto: Audi România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri