Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, solicita finalizarea in 30 de zile a lucrarilor de refacere a partii carosabile a podului de peste raul Arges afirmand ca, in caz contrar, cei implicati vor suporta consecintele.

"Astazi am fost la podul de peste raul Arges, de la kilometru 36 al autostrazii A1 Bucuresti - Pitesti pentru a verifica stadiul lucrarilor de refacere a partii carosabile. Sunt dezamagit de stadiul lucrarilor. Din aceasta cauza am convocat, astazi, Comisia care se ocupa de acest obiectiv si le-am solicitat ca lucrarile sa fie finalizate in termen de maxim 30 de zile. Trebuie ca toata lumea sa constientizeze ca lucrarile de infrastructura nu tin cont de zilele saptamanii. Daca dansii nu au inteles ca romanii nu mai rabdare cu finalizarea lucrarilor de infrastructura, mai bine se duc acasa si lasa locul oamenilor competenti! In situatia in care aceasta lucrare nu se finalizeaza in termenul pe care l-am solicitat, fiecare dintre cei implicati vor suporta consecintele!", a scris ministrul Transporturilor pe pagina sa de Facebook.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, ministrul Razvan Cuc si directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, au verificat duminica stadiul lucrarilor de reparatie a partii carosabile pe podul de peste raul Arges, de la kilometrul 36 al autostrazii A1 Bucuresti - Pitesti.

"Am strans comisia aici, se intalnesc, le-am dat termen, vin cu solutia, constructorul are termenul lui nou si sa finalizeze ce au de facut (...) Noi nu avem week-end in infrastructura. Singurul lucru care ii va sustine in functii, in perioada mandatului meu, va fi munca pe care o vor depune. Daca cineva are impresia ca are alte conexiuni sau alte relatii sau ca eu voi ceda la presiuni, se insala amarnic: pleaca acasa toti, indiferent de consecinte. Daca nu stau pe santier si nu fac ce le spunem noi (eu si directorul general CNAIR Narcis Neaga) pleaca acasa. E simplu", a subliniat ministrul de resort.

Potrivit lui Razvan Cuc, compania de drumuri are cateva regionale care se ocupa de aceste autostrazi. In context, ministrul i-a avertizat pe directorii acestor regionale ca vor fi schimbati din functie daca nu isi pot coordona oamenii pe care ii au in subordine.

Citeste si:
Bode: Am dat drumul la primele zboruri spre Iaşi, Cluj, Timişoara...
Lucian Bode: Astăzi am dat...

"Unul dintre directorii care se ocupa de aceste regionale este domnul Dinu (...) Eu nu vad ca un director de DRDP sa se duca doar la birou, sa bea o cafea la ora 9:00, sa semneze actele pe care le are de semnat si apoi pe la ora 14:00, pleaca acasa. Nu, ei trebuie sa fie proactivi, sa vina la domnul Neaga (seful CNAIR, n.r.) si sa spuna: domnul Neaga vreau sa va cheltuiesc toti banii anul acesta. Vreau sa imi mai dati bani, vreau sa incep modernizarea la autostrada. Asta trebuie sa faca directorii. D-aia au un puhoi de oameni in subordine. Daca nu ii pot coordona, atunci schimbam directorii. Este foarte simplu. Acesta este testul directorului Dinu: are o luna sa finalizeze podul. Nu il finalizeaza s-a terminat, si cu constructorul si cu Dinu, cu toata lumea", a mai spus Razvan Cuc.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »



Citește și
Strabag va construi sectorul de autostradă Târgu Mureş - Ungheni
Setari Cookie-uri