DKV lanseaza noua platforma logistica DKV Eco Trucker, o noua solutie care ajuta la directionarea soferilor de autovehicule comerciale catre cele mai ieftine statii de alimentare in cel mai economic mod, oferind sfaturi pentru conducerea economica – si incurajeaza acest lucru si printr-un program de bonificare.

O versiune beta a DKV ECO TRUCKER va fi prezentata la targul de logistica si transport din Munchen de catre DKV Euro Service.

Lansarea pe piata este planificata pentru al patrulea trimestru al anului 2019. Integrarea in portalul Mercedes-Benz Truck App este in pregatire.

Prin combinarea modulelor de alimentare cu combustibil si de condus, DKV ECO TRUCKER poate realiza economii de combustibil de pana la 15%. Platforma are, de asemenea, un program de recompense pentru a motiva mai bine soferii si pentru a imbunatati loialitatea angajatilor. Aplicatia ruleaza pe toate dispozitivele de navigatie bazate pe seria TomTom Bridge. Acestea includ TomTom Telematics PRO 8270/8275 si, pe viitor, Daimler Fleetboard Dispopilot.guide II. Furnizorii de telematica TomTom Telematics si STYLETRONIC au integrat deja DKV ECO TRUCKER in sistemele lor.

Sunt in curs de desfasurare pregatiri pentru extinderea utilizarii acesteia pe dispozitive suplimentare, cum ar fi afisajul secundar al Mercedes-Benz Actros si cele ale altor furnizori de telematica si solutii.

Taxa de drum extinsa pentru...
Citeste si: Taxa de drum extinsa pentru Germania

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, avand aproximativ 1.000 de angajati. In anul 2018, grupul a realizat o cifra de afaceri de 8,6 miliarde de euro si si-a desfasurat activitatea in 42 tari. Actualmente, peste 200.000 de clienti utilizeaza 3,7 milioane DKV CARD-uri si dispozitive on-board. In anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oara consecutiv drept cea mai buna marca la categoria carduri de alimentare si de service.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
DKV extinde reteaua de distributie din Germania cu 150 de statii Aral