Traficul este restrictionat pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta, ca urmare a executarii unor lucrari de asfaltare, anunta Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti.

Pe autostrada Soarelui (A2) se executa lucrari de frezare si de asternere a covorului asfaltic pe sensul Bucuresti-Constanta (calea 1), banda 1, km 52- km 57. Pe toata perioada executiei, se va circula deviat pe banda 2, in zona lucrarilor.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti aminteste soferilor sa circule cu atentie si respectati restrictiile instituite temporar.

Autostrada A2 urmeaza sa intre in reparatii dupa ce, la inceputul lunii mai, au fost desemnati castigatorii licitatiei lucrarilor de reparatii. Porr Construct si Saga Business Construct sunt companiile care vor realiza lucrarile de intretinere la Autostrada Soarelui, pe doua loturi cuprinse intre Bucuresti si Fundulea.

Cu o valoare de 41,7 milioane de lei fara TVA, Compania Porr Construct, a fost desemnata castigatoarea contractului pentru lotul 1, cuprins intre km 12 si km 24, pe ambele sensuri de mers ale A2.

O mare cantitate de praf a...
Citeste si: O mare cantitate de praf a fost degajata duminica, in statia Eroilor

Pentru contractul aferent lotului 2, cuprins intre km 24 si km 36, pe ambele sensuri de mers ale A2, a fost desemnata castigatoare Saga Business Construct, cu o valoare de 45 de milioane de lei, fara TVA.

Ambele contracte prevad o durata de executie a lucrarilor de 24 de luni, iar sumele necesare sunt alocate din bugetul de stat.

Sursa foto: Facebook Directia Regionala Drumuri si Poduri Bucuresti

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Circulatia tramvaielor 41, suspendata pana pe 1 septembrie