Porr Construct si Saga Business Construct sunt companiile care au castigat licitatia pentru lucrarile de intretinere la Autostrada Soarelui, pe doua loturi cuprinse intre Bucuresti si Fundulea, anunta Compania pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Cu o valoare de atribuire de 41.754.350,61 lei fara TVA, Compania Porr Construct SRL, a fost desemnata castigatoarea contractului pentru lotul 1, cuprins intre km 12 si km 24, pe ambele sensuri de mers ale A2.

Pentru contractul aferent lotului 2, cuprins intre km 24 si km 36, pe ambele sensuri de mers ale A2, a fost desemnata castigatoare S.C Saga Business Construct SRL, cu o valoare de atribuire de 44.912.505,59 lei, fara TVA.

Ambele contracte prevad o durata de executie a lucrarilor de 24 de luni, iar sumele necesare sunt alocate din bugetul de stat.

Contractele pot fi semnate dupa expirarea termenului legal de 10 zile, care permite depunerea unor eventuale contestatii.

Sursa foto: GABRIEL PETRESCU (C) / AGEPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri F