Autostrada Soarelui (A2) a intrat in reparatie pentru doi ani pe circa 24 de kilometri, urmand sa fie frezate dalele de beton, sa fie consolidate fisurile si sa fie reparate rosturile de dilatatie pe ambele cai de rulare, scrie Hotnews.ro.

Compania de Drumuri anunta, insa, ca nu vor exista restrictii in minivacanta de 1 mai, pentru ca lucrarile vor fi oprite in zilele de 1, 2 si 3 mai 2020.

O portiune a fost deja frezata si asfaltata inca din toamna anul trecut, intre km 21 si km 27.

Lucrarile au fost contractate la inceputul verii 2019 si cu o durata de realizare de 24 de luni, insa programarea primelor lucrari a fost facuta pentru toamna in urma discutiilor cu patronatele din turism pentru a nu afecta traficul rutier in sezonul estival.

Cu o valoare de 41,7 milioane de lei fara TVA, Compania Porr Construct, a fost desemnata castigatoarea contractului pentru lotul 1, cuprins intre km 12 si km 24, pe ambele sensuri de mers ale A2.

Pentru contractul aferent lotului 2, cuprins intre km 24 si km 36, pe ambele sensuri de mers ale A2, a fost desemnata castigatoare Saga Business Construct, cu o valoare de 45 de milioane de lei, fara TVA.

Ambele contracte prevad o durata de executie a lucrarilor de 24 de luni, iar sumele necesare sunt alocate din bugetul de stat.

Sursa foto: Facebook Directia Regionala Drumuri si Poduri Bucuresti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri