Circulatia pe DN 7C - Transfagarasan va fi redeschisa incepand cu 1 iulie, anunta Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov, care lucreaza la indepartarea zapezii de sapte metri pe unele portiuni de drum.

„Mai avem foarte multe de facut. Zapada pe langa perete are si 6-7 metri inaltime. Noi acum lucram la eliberarea unei benzi pentru a permite accesul utilajelor, care sa curete. E doar o banda. Acestea sunt niste lucrari de pregatire, apoi urmeaza sa vedem cat de afectat este carosabilul sub zapada, va trebui sa vedem daca sunt stanci care stau sa cada, mai urmeaza lucrari de siguranta rutiera, parapete, indicatoare. Toamna se aduna toate indicatoarele, acum trebuie remontate, poate e nevoie de plombare. Zapada este doar primul pas”, a declarat, pentru Mediafax, Robert Elekes, purtator de cuvant al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Brasov.

Zapada are intre 1 – 1,5 metri pe Transfagarasan, insa inaltimea creste pana la 7 metri in unele locuri.

VIDEO: Zapada de 7 metri pe Transfagarasan

Transfagarasanul a fost construit in urma cu peste 40 de ani, ca sa treaca peste zona de creasta a Masivului Fagaras, cel mai inalt lant muntos din Romania. Soseaua are 92 de kilometri lungime, pe traseu fiind construite zeci de poduri si viaducte, dar si cel mai lung tunel din Romania, la Balea Lac, de 887 de metri.

Transfagarasanul este unul dintre cele mai frumoase drumuri din Romania. Soseaua (151 km) este situata la cea mai mare inaltime din Romania si trece prin cel mai lung tunel, 887 de metri.

Soseaua, care traverseaza Muntii Fagaras de la nord la sud, incepe in comuna Bascov, judetul Arges, in directia Curtea de Arges, si se termina la intersectia cu drumul DN1, intre Sibiu si Brasov, langa comunca Cartisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri