VIDEO: Nodul Alba Iulia Sud, blocat de...o groapa de gunoi

Reprezentantii Asociatiei Pro Infrastructura au vizitat la finalul saptamanii trecute lotul 1 al Autostrazii A1, intre nodurile Alba Iulia Nord si Sebes si au remarcat faptul ca firma Impresa Pizzarotti avanseaza greu la principalele structuri rutiere si la relocarea retelelor electrice.

„Mobilizarea in teren este nesatisfacatoare, lucru de altfel neschimbat in ultimul an”, sustine Asociatia Pro Infrastructura.

„Ministrul Transporturilor Razvan Cuc se declara insa foarte multumit, promitand iresponsabil ca tot sectorul va fi inaugurat la finalul acestui an. Observam totusi ceva nou: domnul Cuc a preluat solicitarea noastra facuta inca de anul trecut, si anume deschiderea circulatiei in nodul Sebes folosind mai intai bretelele scurte care leaga A10 de giratoriile existente”, observa Asociatia Pro Infrastructura

„Ministrul poate de pe acum sa adauge si acest termen la lunga lista de promisiuni nerespectate. Nu exista nici cea mai mica sansa ca nodul Alba Iulia Nord sa mai fie finalizat in 2019.

Mai mult, nodul Alba Iulia Sud este blocat de o groapa de gunoi, iar oficialii CNAIR nu i-au gasit inca o solutie de rezolvare, la 4 ani si jumatate (!) de la startul contractului. Sansele pentru o inaugurare partiala (8 din 17 km in 2019) se reduc drastic pe zi ce trece”, sustine Pro Infrastructura.

Citeste si:
VIDEO În ce stadiu este pasajul Doamna Ghica
VIDEO În ce stadiu este...

Asociatia solicita din nou oficialilor din Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere sa se implice activ alaturi de Transelectrica pentru relocarea retelelor de electricitate de pe santier.

Vezi mai multe pe Republica.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri