Porsche Inter Auto Romania a investit 400.000 euro in showroom-ul Lamborghini din Bucuresti pentru a-l aduce la ultimul corporate identity al marcii italiene.

Noul showroom ofera un studio exclusiv Ad Personam pentru personalizare, alaturi de zonele de prezentare a noilor modele. Lucrarile de redecorare a showroom-ului de 309 metri patrati s-au derulat pe o perioada de peste trei luni. Suprafata totala a service-ului dedicat Lamborghini este de aproximativ 250 de metri patrati, incluzand zona de reparatii, zona de schimbare anvelope si depozitul de piese de schimb.

Marca Lamborghini este in Romania din anul 2008, de 11 ani, cand a fost deschis un showroom in Bucuresti intr-un spatiu inchiriat. Ulterior, anii de criza au pus in asteptare investitiile intr-un showroom propriu, pana in 2013 cand s-a luat decizia unei investitii in acest sens.

"In 2013, cand piata a inregistrat de fapt cel mai scazut nivel al ultimilor 19 ani, Porsche Inter Auto a decis sa parieze pe viitor, sa nu mai astepte, sa mearga impotriva curentului, sa finalizeze o investitie importanta, la vremea aceea de 15 milioane de euro, in cel mai mare centru auto de masini premium si de lux, Centrul Auto Pipera. Astazi ne bucuram sa anuntam o evolutie, dupa mai putin de 6 ani, am hotarat sa investim o alta suma, undeva la peste 400.000 de euro, in aducerea showroom-ului la ultimul corporate identity al marcii italiene. Cu aceasta ocazie, am adus la Bucuresti un model nou, Huracan Evo", a declarat Alin Tapalaga, directorul general al Porsche Inter Auto Romania.

Lamborghini Huracan Evo

Varianta facelift a modelului Huracan, denumita Lamborghini Huracan Evo, a fost prezentata la Bucuresti. Noul model are un pret de 217.000 euro plus TVA. Cei 640 CP ii ofera modelului o acceleratie de la 0 la 100 in 2,9 secunde si o viteza maxima de 325 km/h.

Centrul Porsche Pipera a necesitat o investitie de 15,3 milioane euro si are o suprafata totala de 50.000 mp, din care construita 11.500 mp si un depozit de piese de schimb de 800 mp. Showroom-ul Lamborghini are 225 mp, Porsche 640 mp, Bentley 390 mp, Audi 880 mp.

Porsche Inter Auto Romania este importator si distribuitor exclusiv pentru marcile Bentley, Lamborghini si Porsche.

Porsche Inter Auto Romania face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg. Reteaua Porsche Inter Auto Romania comercializeaza, prin intermediul celor 5 centre auto, automobile Volkswagen, Skoda, Audi si SEAT. De la 1 august 2012, Grupul Volkswagen a devenit actionar unic al Holdingului Porsche.

Porsche Holding Romania mai cuprinde pe langa Porsche Inter Auto, Porsche Finance Group si importatorul Porsche Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri