Divizia Truck & Bus a Mercedes-Benz Romania lanseaza TruckStore, platforma dedicata vanzarilor de autovehicule comerciale grele rulate si unul dintre segmentele principale de afaceri ale Daimler Trucks.

Punctul de vanzari si servicii TruckStore va fi in Chitila. TruckStore ofera atat posibilitatea de a cumpara, cat si de a vinde un camio. Reteaua internationala TruckStore ofera acces la un portofoliu de autovehicule multi brand, de diverse tipuri si vechimi, de la capete tractor pana la remorci si semiremorci rulate.

„Lansarea TruckStore in Romania reprezinta o noua etapa de dezvoltare pe piata locala si un pas important in consolidarea pozitiei de lider in piata autovehiculelor comerciale grele rulate. Dezvoltarea impresionanta a acestui segment, cu o crestere a vanzarilor de peste 100% in ultimii trei ani, este dovada planificarii strategice si rezultatul profesionalismului si muncii de echipa a departamentului Autocamioane Rulate din cadrul Mercedes-Benz Romania”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Truck & Bus Mercedes-Benz Romania.

Pentru a gasi rapid si usor un autovehicul care sa satisfaca nevoile si dorintele clientilor, TruckStore a clasificat autovehiculele in categoriile Gold, Silver si Bronze.

Valabila pentru grupul motor-propulsor, garantia TruckStore minimizeaza riscul de pierderi in cazul avariilor neastepate. Camioanele TruckStore care beneficiaza de garantie pot accesa centrul de revendicare a garantiei, disponibil 24h pe zi, 7 zile pe saptamana. Garantia TruckStore este valabila pe intreg teritoriul UE, iar procedura de accesare este simpla si lipsita de birocratie.

Citeste si:
Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii in iunie
Romania a inregistrat cea mai...

TruckStore a fost lansat in anul 2001 ca brand pentru autovehiculele comerciale rulate Mercedes-Benz Trucks, primul punct de lucru fiind deschis in Germania. Principalul factor ce a determinat infiintarea TruckStore a fost dezvoltarea constanta a programelor de tip buy-back in acea perioada, datorita schimbarii industriei de transport catre tot mai multe sisteme de leasing si de inchiriere cu durate mai scurte.

Cresterea volumului de vanzari de camioane rulate a necesitat o profesionalizare a departamentului de autovehicule comerciale rulate din cadrul Daimler AG si, pentru a implementa cele mai bune strategii de remarketing, consiliul Daimler AG a decis sa creeze brandul TruckStore.

TruckStore este cea mai mare platforma de vanzari de autovehicule comerciale rulate din Europa. Reteaua TruckStore cuprinde 27 de centre, in 14 tari europene, realizand un volum de vanzari de peste 20.000 de camioane pe an si o cifra de afaceri de aproximativ 600 de milioane de euro.

Citeste si:
Bacsisul se oficializeaza in Romania. Care sunt regulile
Bacsisul devine oficial in...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Romania a indeplinit un singur obiectiv din Strategia Competitivitatii