Primele teasere cu Bentley EXP 100 GT: conceptul britanic va fi expus in 10 iulie si marcheaza centenarul companiei

Bentley a publicat primele teaser cu viitorul concept EXP 100 GT. Prototipul va avea emisii zero si va fi echipat cu tehnologii avansate de conducere autonoma. Prezentarea este programata in 10 iulie. In 10 iulie 2019 Bentley aniverseaza 100 de ani de la infiintarea companiei. Pentru a sarbatori cum se cuvine anul centenarului, producatorul britanic a pregatit o serie de suprize pentru fanii marcii.

Pe lista noutatilor se numara si conceptul EXP 100 GT. Noul prototip reprezinta un preview la nivel estetic al viitoarelor modele Bentley si integreaza, in acelasi timp, o serie de sisteme care isi vor face aparitia pe masinile de serie pe care le va dezvolta producatorul britanic in urmatorii ani, scrie Automarket.

Pentru moment, Bentley a pregatit o imagine si un scurt teaser video care anunta lansarea din 10 iulie. In ceea ce priveste detaliile, oficialii companiei au afirmat ca noul EXP 100 GT va fi un concept cu emisii zero si cu tehnologii avansate de conducere autonoma, restul informatiilor urmand sa fie anuntate in momentul prezentarii.

Citeste mai mult despre acest subiect pe Automarket.

Citeste si:
Bentley lanseaza o editie speciala Continental GT
Bentley lanseaza o editie...

Sursa foto: ezphoto / Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri