Programul Rabla 2019 a fost suplimentat cu 20.000 de euro anunta joi premierul Dancila. Bugetul a crescut cu 135 de milioane de lei. Valoarea unui voucher este de 6.500 lei, scrie biziday.ro.

Viorica Dancila a anuntat la inceputul sedintei de guvern de joi ca Executivul va suplimenta fondurile alocate Programului Rabla.

„In sedinta de astazi aprobam suplimentarea fondurilor pentru Programul Rabla cu suma de 135 de milioane de lei. Astfel, oferim inca 20 de mii de vouchere, in valoare de 6.500 de lei fiecare, pentru cei care doresc sa iti inlocuiasca autovehiculul vechi cu unul nou putin poluant”, a declarat sefa Executivului.

Anul acesta, Programul Rabla 2019 pentru persoane fizice s-a incheiat dupa nici doua luni de cand a demarat, cele 30.000 de vouchere fiind epuizate pe 5 iunie.

Prima de casare in Romania are o valoare de 6.500 lei si poate ajunge la 9.200 lei pentru achizitia unei masini noi hibride. In 2019, prin Programul Rabla au putut fi cumparate doar masini care emit sub 120 grame dioxid de carbon pe kilometru.

Bonusurile suplimentare in Programul Rabla 2019 le-au putut obtine romanii care au ales masini noi cu emisii sub 96 grame de CO2 - 1.000 lei sau cei care au ales un hibrid - 1.700 lei. Prin urmare, un roman care si-a cumparat prin Programul Rabla 2019 un hibrid care emite sub 96 g CO2 pe km, a putut avea un bonus de 9.200 lei (1.930 euro fiind redusi din pretul de vanzare cu TVA al masinii noi).

Sursa foto: Mr.Exen / shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri