Traficul rutier prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse a crescut joi de peste sapte ori fata de o zi obisnuita, ca urmare a tranzitarii frontierei in scop turistic in perioada minivacantei de Sfanta Maria, motiv pentru care timpul de asteptare la iesirea din tara a ajuns la 40 de minute pentru autoturisme si 100 de minute pentru camioane, potrivit Agerpres.

"Au crescut timpii de asteptare la iesirea din tara prin PTF Giurgiu-Ruse pentru ca foarte multe turisme s-au prezentat astazi, inca de la primele ore ale diminetii, la iesirea din tara, pentru ca oamenii sa petreaca minivacanta de Sfanta Maria in Grecia, Turcia sau Bulgaria si prioritate au avut turismele, motiv pentru care a crescut timpul de asteptare la camioane", a declarat joi, pentru Agerpres, inspectorul sef adjunct al ITPF Giurgiu, Nicu Raboj.

El spune ca intr-o zi obisnuita ies din tara aproximativ 1.000 de autoturisme in 12 ore, iar joi, de la ora 4.00 pana la orele 13.00, au iesit din tara aproximativ 7.000 de autoturisme.

ITPF Giurgiu aplica toate masurile pentru fluidizarea traficului, de la suplimentarea de personal, accesul pe mai multe benzi si dirijarea circulatiei cu echipaje de politie rutiera la intrarea in municipiul Giurgiu.

Potrivit site-ului Politiei de frontiera, timpul de asteptare la iesirea din tara prin PTF Giurgiu-Ruse este de 40 de minute pentru autoturisme si 100 de minute pentru camioane, iar politistii de frontiera se asteapta ca la finalul vacantei de Sfanta Maria traficul sa creasca pe sensul de intrare in tara, cand oamenii se vor intoarce din vacanta.

Sursa foto: CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri